сряда, януари 31, 2007
ВЕЧЕРЯ ПО ИТАЛИАНСКИ / MAL ITALIENISCH
Не знам дали точно така приготвят в Италия спагети, но моето семейство ги обожава. Не са нужни много продукти:
400 г кайма
1 главичка лук
1 скилидка чесън
1 буркан домати
2 с.л. олио
1 пакет спагети
50 г кашкавал
Запържвам лука(на ситно) заедно със скилидката чесън и каймата. Добавям доматите и оставям да ври доката остане почти на мазнина. Сварените в подсолена вода спагети отцеждам и изсипвам в соса. Разбърквам добре за да се овкусят.
Всяка порция поръсвам с настърган кашкавал.
Ein Lieblingsgericht in meiner Familie. Und hier - mein Rezept:
400 g Hackfleisch
1 Dose Tomaten
1 Zwiebel
1 Zehe Knoblauch
2 EL Öl
400 g Spagetti
50 g Käse
Zwiebel fein hacken und ins Öl dünsten. Hackfleisch und Knoblauchzehe zugeben und mitdünsten. Die Tomaten, Salz, 1TL Zucker zugeben und kochen bis die Sauce dick wird.
Die Spagetti kochen und in die Sauce zugeben. Gut vermischen.
Käse darüber reiben.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар