Отдавна търсех тази рецепта и скоро попаднах на нея в сайта е-кулинар. Получи се много вкусно ястие. Аз май попрекалих с печенето. Ето рецептата. Начина на приготвяне е описан много подробно, има и снимки.
Аз промених малко рецептата: не сложих гъби и печени пиперки в соса с каймата, и вместо доматено пюре сложих един буркан домати. Босилека замених с риган, защото домочадието не го харесва. Може да се импровизира.
Das ist ein tolles Rezept! Die Idee habe ich von hier genommen, die Beschribung ist auf Bulgarisch, aber es gibt auch Bilder, die das ganze Prozes zeigen.
Sie brauchen 400g Maccaroni, Hackflesch-Tomaten Soße und Beschamel Soße. Die Maccаroni bilden die Hülle(in zwei Schihten) und drin kommen schichtenweise Beschamel Soße, Maccaroni und Hackfleisch-Tomaten Soße. Das oberste Schicht ist Beschamel.Drauf legt man Allufolie. Überbacken wird für 40min bei 180°C.
Für die Hackfleisch-Tomaten Soße brauchen sie
400 g Hackflesch
1 Zwiebel
1 Karotte
2 EL feingeschnittene Selerie
2 Knoblauchzehen
300g gekochte Pilzen
1 Dose Tomaten
1 Priese Zucker
Petersilie, Oregano, Salz
2 EL Öl
Für die Beschamel Soße
600ml Milch
1 EL Butter
1/2 Tasse Mehl
2 Eier
1/2 Tasse Käse(geriebener)
Salz, Pfeffer, Muskatnuß
Аз промених малко рецептата: не сложих гъби и печени пиперки в соса с каймата, и вместо доматено пюре сложих един буркан домати. Босилека замених с риган, защото домочадието не го харесва. Може да се импровизира.
Das ist ein tolles Rezept! Die Idee habe ich von hier genommen, die Beschribung ist auf Bulgarisch, aber es gibt auch Bilder, die das ganze Prozes zeigen.
Sie brauchen 400g Maccaroni, Hackflesch-Tomaten Soße und Beschamel Soße. Die Maccаroni bilden die Hülle(in zwei Schihten) und drin kommen schichtenweise Beschamel Soße, Maccaroni und Hackfleisch-Tomaten Soße. Das oberste Schicht ist Beschamel.Drauf legt man Allufolie. Überbacken wird für 40min bei 180°C.
Für die Hackfleisch-Tomaten Soße brauchen sie
400 g Hackflesch
1 Zwiebel
1 Karotte
2 EL feingeschnittene Selerie
2 Knoblauchzehen
300g gekochte Pilzen
1 Dose Tomaten
1 Priese Zucker
Petersilie, Oregano, Salz
2 EL Öl
Für die Beschamel Soße
600ml Milch
1 EL Butter
1/2 Tasse Mehl
2 Eier
1/2 Tasse Käse(geriebener)
Salz, Pfeffer, Muskatnuß
8 коментара:
Поздравления!! Чудесно изглежда и сигурно е много вкусно, чакам рецептата!!! Sisi
Рецептата е от e-kulinar, но в момента не се отваря сайта. Ще дам линк.
Светлана, само не ми казвай, че си редила макароните на ръка!? Изглежда направо гениално! Искам и аз линка към рецептата :-)
Да, редих ги, но не е толкова трудно.Пуснах линка. Обяснено е със снимки. Успех!
Ooh - das sieht toll aus. :-) Was genau ist das? Maccaroni mit Tomaten-Ei-Füllung? Überbacken?
Das sind Maccaroni und drin in Schichten Beschamel Soße, Maccaroni und Hackfleisch-Tomaten Soße, alles überbacken.
Danke für die Übersetzung :-) Bechamelsauce also, das sah so fest aus. Fast wie eine Pastete.
Ох, каква е тази красота?! Страхотно!
Аз редовно правя такива макарони, като обикновено не се водя по конкретни пропорции и продукти, а импровизирам - в къщи свършва за отрицателно време.
Обаче - тази красота от снимката...просто нямам думи!
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